Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Λασπωσέ το!

Τώρα το λασπωμένο ρύζι, την κουζίνα σας στολίζει

(και το στομάχι σας θερίζει)



καλή χώνεψη σε όλους

2 σχόλια:

V. είπε...

χαχαχα!! Παραλίγο να κάψουμε τη σάλτσα με τα τερτίπια σου! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, κάνουμε ότι μπορούμε για να εξαφανίσουμε τη γεύση - αφή και εμφάνιση - του λασπωμένου ρυζιού, προσθέτοντας τις υπερ-έντονες γεύσεις μιας ελιάς και μισού κιλού προσούτου. Εκεί που λες, έτοιμο το ρύζι για τη διάρροια, με μια μαγική κίνηση, μετατρέπετε σε ένα σούπερ χεζολέ γεύμα για τεράστοιες κλανολοχεσέ απολαύσεις!!!

Σούπερ!

Β.

mosxe είπε...

Μεσάζ πουρ λα σεφ Μιχαλίς

Ζε κρουά, κε ετ ρεσεπί πουρ λα ρυζί αλά λάσπ ετέ τρε φανταστίκ, τρε μανιφίκ ε τουτ ε πρε νταν σανκ μινούτ!

Ζε σουί εξταντέ!

Ζε νε κρουά πα κελ ουν καταστρόφ κεσκέ λα ρύζι ετέ λασπέ, ε ποσιμπιλέ ντε τρανφορμέ α ουν ντελικατεσέν!
Του ε τρε ταλεντέ, ντου σεφ ε ντου πρεσεντέ α λα τελεβιζιόν.

Μπον απεπίτ αλόρ!

Κον αντμιρασιόν,
Ζορζ